top of page

Support

Customer Care

Customer Care

Inpakservice
Als onderdeel van onze service bieden wij je de mogelijkheid om zonder extra kosten de bestelling in te laten pakken. De inpakoptie kan aangevinkt worden bij het plaatsen van een bestelling, en is te vinden onder de factuurgegevens.

 

Retourzending

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan de bestelling binnen 14 dagen in originele verpakking en verzenddoos worden geretourneerd naar:

Hollandsche Waaren
Saturnusstraat 60 unit 105
2516AH Den Haag

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zal binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag en de verzendkosten op je bankrekening worden gestort. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Een pakket binnen Nederland versturen met PostNL kost € 6,95. Het is raadzaam om duurdere producten verzekerd te retourneren; kapot aangeleverde producten worden namelijk niet vergoed.

Beschadiging
Mocht tijdens het verzenden de inhoud van de bestelling zijn beschadigd of gebroken, stuur ons dan per mail (info@hollandschewaaren.nl) een beschrijving en foto van de schade, dan lossen we het probleem zo goed mogelijk op.

Wholesale Inquiries

Retailer?

​De vaste collectie die in eigen beheer wordt ontworpen en geproduceerd is in te kopen. Op afspraak ben je van harte welkom op de Cabfab in Den Haag!

Bestellingen kunnen telefonisch of per mail doorgegeven worden en online bestellen kan via Orderchamp / Tica.

Op Tica Aalsmeer zijn de producten van Hollandsche Waaren per stuk in te kopen en meteen mee te nemen.

Ik hoor het graag als je meer informatie wilt!

Payment Methods

- iDEAL
- Credit Cards
- PAYPAL

- Offline Payments

bottom of page