top of page

Support

Store Policy

Customer Care

Inpakservice
Als onderdeel van onze service bieden wij je de mogelijkheid om zonder extra kosten de bestelling in te laten pakken. De inpakoptie kan aangevinkt worden bij het plaatsen van een bestelling, en is te vinden onder de factuurgegevens.

 

Retourzending

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan de bestelling binnen 14 dagen in originele verpakking en verzenddoos worden geretourneerd naar:

Hollandsche Waaren
Saturnusstraat 60 unit 105
2516AH Den Haag

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zal binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag en de verzendkosten op je bankrekening worden gestort. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Een pakket binnen Nederland versturen met PostNL kost € 6,95. Het is raadzaam om duurdere producten verzekerd te retourneren; kapot aangeleverde producten worden namelijk niet vergoed.

Beschadiging
Mocht tijdens het verzenden de inhoud van de bestelling zijn beschadigd of gebroken, stuur ons dan per mail (info@hollandschewaaren.nl) een beschrijving en foto van de schade, dan lossen we het probleem zo goed mogelijk op.

Wholesale Inquiries

Retailer?

​De vaste collectie die in eigen beheer wordt ontworpen en geproduceerd is in te kopen. Via de retail inlog kom je in de omgeving van Orderchamp. Op Tica Aalsmeer staat een shop-in-shop bij KitchenTrend. En telefonisch of per mail een bestelling doorgeven, kan ook natuurlijk!

Prijslijst ontvangen? Stuur ons dan een email.

Privacy & Safety

Hollandsche Waaren vindt het zeer belangrijk dat de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld en zal de verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen.


We gebruiken uw persoonsgegevens om uw aankoop bij Hollandsche Waaren webshop te beheren en te behandelen, door uw bestellingen en eventuele retourzendingen te verwerken en om u te informeren. We bewaren uw persoonsgegevens voor de financiële administratie, om uw betalingen te beheren en overige afhandelingen te kunnen verzorgen. We verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:
–  contactgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
–  betalingsgegevens
–  bestelgegevens.

Bij het plaatsen van een bestelling zijn uw naam, het factuur- en afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor de transactie van de aangekochte artikelen. Voor betalingen maken we gebruik van het systeem van WIX's payment service provider Ayden (credit card en iDEAL) en PAYPAL. We maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op pagina’s waar we persoonsgegevens verwerken (bijvoorbeeld tijdens het bestelproces).
 

Als u een account bij Hollandsche Waaren webshop hebt, verwerken we uw persoonsgegevens met betrekking tot het account, zoals
 uw account ID
 en uw aankoopgeschiedenis. Nadat u zich bij uw account hebt aangemeld, worden uw persoonlijke gegevens beschikbaar gesteld die u kunt bekijken en wijzigen. Alleen u en ons team hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens vanaf de website met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Deze informatie zal worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website.

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief, dan worden deze gegevens gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwsberichten over onze producten, assortimentswijzigingen, speciale aanbiedingen, verbeteringen van de website en eventuele andere relevante informatie.
 Elke nieuwsbrief die we u sturen, bevat een eenvoudige geautomatiseerde link waarmee u zich kunt uitschrijven.


Als u ervoor kiest om uw naam en persoonlijke gegevens volledig uit onze database te verwijderen, stuur dan een e-mail naar info@hollandschewaaren.nl
Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.

Payment Methods

- iDEAL
- Credit Cards
- PAYPAL

- Offline Payments

bottom of page